Skip to main content

Steunfonds

Word Vriend van Flos Campi

Draagt u het Nijmeegs Muziekensemble Flos Campi (koor en symfonieorkest) een warm hart toe? Word dan Vriend van dit muzikale gezelschap. Op deze manier ondersteunt u het ensemble bij zaken als het aanschaffen van bladmuziek, bij het inhuren van solisten of bij stemvorming en groepsrepetities. In het kader van het jubileumconcert op 12 april 2023 heeft de Stichting Steunfonds bijvoorbeeld bijgedragen aan het honorarium voor de cello-soliste. Met uw bijdrage kan het ensemble bijzondere en kwalitatief hoogstaande concerten blijven organiseren.

Wilt u Vriend worden? U kunt kiezen uit drie varianten. Deze vindt u in het onderstaande overzicht. Maak in ieder geval minimaal €25 euro over op bankrekening NL27 INGB 0002 6748 91 van Stichting Steunfonds Flos Campi te Nijmegen, o.v.v. uw naam. En stuur een mail aan Katie Oost (secretaris), SteunfondsFC@live.nl, met uw naam en de variant van de Vriendschap waar u voor kiest.

Top

Er zijn meerdere mogelijkheden voor uw vriendschap afhankelijk van uw bijdrage:

Soort vriend

Voordelen

Bijdrage per jaar

Bronzen vriend

 • Uitnodiging voor alle concerten via de mail.
 • 1 x per jaar vrije toegang voor de Vriend tot een openbaar, door het ensemble in eigen beheer zelf georganiseerd concert naar keuze.
 • Reservering van plaats voor u als vriend en uw gast(en).
 • 1 consumptiebon voor elk bezocht concert.
 • Nieuwsbrief.

Vanaf € 25,-

Zilveren vriend

Aanvullend op de voordelen voor Bronzen Vriend:

 • 1 x per jaar een extra vrije toegang voor de Vriend tot een openbaar door het ensemble in eigen beheer zelf georganiseerd concert naar keuze.
 • 1 extra consumptiebon voor (een van) uw gast(en) bij elk bezocht concert.

Vanaf € 50,-

Gouden vriend

Aanvullend op de voordelen voor Zilveren Vriend:

 • Vrije toegang voor de Vriend tot alle openbare door het ensemble in eigen beheer georganiseerde concerten.
 • 1 extra consumptiebon voor (een van) uw gast(en) bij elk bezocht concert.
 • Gratis bezoek aan de generale repetitie, inclusief indien mogelijk een toelichting.

Vanaf € 100,-

HOE WERKT DE VRIENDSCHAP-CADEAUBON?

U kunt Flos Campi niet alleen steunen door zelf Vriend te worden, maar ook door de aanschaf van de Vriendschap-Cadeaubon. Met de Vriendschap-Cadeaubon geeft u iemand een kalenderjaar de voordelen van de Vrienden van Flos Campi. Wat die voordelen zijn hangt af van het geschonken bedrag: € 25, € 50, of € 100 (zie de tabel).

Hoe werkt de cadeaubon?

 • Een Vriendschap-Cadeaubon is gedurende het kalenderjaar (1 januari tot en met 31 december) na het jaar van aanschaf geldig. Als u de cadeaubon in 2023 koopt, dan is de cadeaubon geldig gedurende het jaar 2024.
 • De Vriendschap-Cadeaubon wordt per mail naar de ontvanger gestuurd.
 • Aan het einde van het kalenderjaar waarin de Vriendschap-Cadeaubon geldig is, wordt de ontvanger van de bon eenmalig gevraagd om Vriend te blijven van Flos Campi.

Hoe bestelt u de cadeaubon?

De Vriendschap-Cadeaubonnen zijn bij de Stichting te bestellen door:

 • te mailen naar kaat.oost@planet.nl, met uw naam, welke soort cadeaubon u wilt bestellen (brons (€ 25), zilver (€ 50) of goud (€ 100)), en de naam en het mailadres van de ontvanger van de cadeaubon; wij hebben de naam en het mailadres van de ontvanger van de cadeaubon nodig, om de bon en de voorwaarden van de vriendschap naar de ontvanger te sturen.
 • het bedrag voor de gewenste Cadeaubon (€ 25, € 50 of € 100) over te maken naar Stichting Steunfonds Flos Campi, IBAN NL27INGB 0002 6748 91, o.v.v. cadeaubon.
Top
Bestuur Stichting Steunfonds Flos Campi

voorzitter

Arnoud Pollmann

secretaris

Katie Oost

penningmeester

Ien van Gerwen

Contact

telefoon

+31 24 388 10 11

(secretaris)

Top