Skip to main content

Tuinconcert Flos Campi in Hortus Nijmegen

2 juli 2023 16:00 - 18:00 Hortus Nijmegen, Victor Westhofflaan 3, 6525 DK Nijmegen

Jaarlijks tuinconcert
van
Flos Campi Koor en Orkest
in de
Hortus Nijmegen

 Let op: de openbare verkoop van kaartjes start op 19 juni aanstaande.
Tot die tijd is boeken alleen mogelijk met VIP-kortingcode.

Op zondag 2 juli 2023 om 16.00 uur geeft Flos Campi weer haar jaarlijkse concert in de prachtige theetuin van de Hortus Nijmegen. Onder leiding van dirigenten Laura Tammeling en Dick Bolt zullen zowel koor als orkest optreden. Zij zullen een scala aan betoverende muzikale werken ten gehore zullen brengen. 

Het Flos Campi Koor zal a capella een aantal liederen uitvoeren, waarbij het thema ‘bloemen’ centraal staat. U kunt genieten van onder andere “Sommernacht” van Rheinberger, “Goldne Fluren” en “Birken an Grünes Bergeshang” van Dvorak, evenals het meeslepende “Musiciens qui chantrez” van Hubert Waelrant.

Het Flos Campi Orkest zal u meenemen op een reis door meesterwerken van Mozart en Tsjaikovski. Als eerste spelen zij Mozarts dynamische Symfonie nr. 35, de Haffnersymfonie, die bekend staat om zijn levendige melodieën en bruisende energie. Vervolgens hoort u Tsjaikovski’s “Notenkrakers-suite”, waarbij de veertienjarige Anaïs Later als verteller optreedt en het verhaal tot leven brengt.

De idyllische theetuin van de Hortus Nijmegen is gelegen aan de Victor Westhofflaan 3, 6525 DK Nijmegen. Het concert vindt plaats onder het dak van een grote circustent, dus ook met slecht weer zit u droog. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar vanaf 19 juni via floscampi.nl. De prijs voor een kaartje bedraagt €15, inclusief een consumptie. Houders van een CJP-pas betalen slechts €8 en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten kunt u terecht op floscampi.nl. De ervaring leert dat dit Hortusconcert altijd snel is uitverkocht! We verwelkomen u graag op zondag 2 juli voor een onvergetelijke middag vol muziek en bloemen in de Hortus Nijmegen.