Hortusconcert 3 juli

3 juli 2022 16:30 - 18:30 Hortus Nijmegen, d’Almarasweg 22d, 6525 DW Nijmegen

Hortusconcert op zondag 3 juli om 16.30 uur

Muziek in de tuin in de late namiddag, met een gevarieerd programma van koor- en orkestwerken. In de prachtige Hortus, dan volop in bloei, kunt u genieten van een lichtvoetig concert dat gegeven wordt door koor en orkest van Flos Campi.

Op het programma staan onder andere “For the Beauty of the Earth” en “A Clare Benediction” van John Rutter en “Home and the Heartland” van de Ier Bill Whelan, gecomponeerd voor de band Riverdance. Deze werken worden uitgevoerd door koor en orkest gezamenlijk. 

Het orkest waagt zich ook aan andere sferen met “Leroy Anderson Favorites”: “Blue Tango”, “”Belle of the Ball”, “The Syncopated Clock” en, jawel, “The Typewriter” inclusief een echte  typist als solist!

Het programma vermeldt verder ook licht-klassieke werken: “drie Hongaarse Dansen” en de “Variaties op een thema van Joseph Haydn” (het befaamde “Sankt Anton koraal”) van de hand van Johannes Brahms en tenslotte uit het ballet Silvia van Léo Delibes het “Cortège de Bacchus”.

Kortom , een feestelijk zomers programma onder de bezielende leiding van Dick Bolt (orkest) en Emmanouil Levendis (koor) met na afloop tijd voor een drankje en een praatje.

 

3 juli 2022 16:30 - 18:30
Hortus Nijmegen, d’Almarasweg 22d, 6525 DW Nijmegen

De kaartjes voor het concert zijn helaas uitverkocht

 

naar Startpagina


© All rights reserved. Powered by YOOtheme.

Back to Top