Skip to main content

Aspirant-leden
Lid worden van het koor?

genieten van het samen muziek maken

Zingen bij Flos Campi betekent vooral: genieten van het samen muziek maken. Een repetitie is voor ons geslaagd als we lekker gezongen hebben, een stuk vooruit zijn gekomen én plezier hebben gehad.

Als je lid wilt worden, mag je vier keer mee komen zingen. Daarna doe je een korte auditie bij de dirigente en een koorlid.

Ons repertoire is niet altijd eenvoudig. Enige koorervaring met klassieke koorwerken is evenals noten kunnen lezen niet verplicht, maar wel aan te bevelen.
We houden van kwaliteit, dus we verwachten van onze leden wel dat ze thuis hun partij goed oefenen. Daarvoor is bladmuziek beschikbaar en indien mogelijk midifiles.

We repeteren elke woensdagavond van 19.45 tot 22.00 uur in de SSGN met een pauze van ongeveer 15 minuten. Het orkest repeteert op dezelfde avond in hetzelfde gebouw. Dit vergemakkelijkt ook het samen repeteren voor gezamenlijke concerten. De pauzes houden we ook zoveel mogelijk samen.

Wil je een keer mee komen zingen? Meld je dan aan bij de coördinator van het koor via e-mail: fred.elbers@gmail.com of telefoon: 06-11761100.