Skip to main content

Aspirant-leden

Het Orkest van Flos Campi zoekt nieuwe leden!

…repertoire omvat alles van oude muziek vanaf de zestiende eeuw tot hedendaagse composities

We kunnen altijd versterking bij zowel koor als orkest gebruiken. Altviolisten en contrabassisten zijn met name zeer welkom, maar nieuwe cellisten en violisten natuurlijk ook. Verder zijn we op zoek naar koperblazers. Wie belangstelling heeft is van harte welkom op onze repetities – loop eens binnen, en neem je instrument mee!

Als je interesse hebt voor een andere plek bij de blazers kun je dat melden. Wanneer er een plek vrijkomt of we zoeken naar versterking voor bepaalde concerten, nemen we contact met je op.

Nieuwe leden spelen eerst een tijdje mee en worden dan gevraagd voor te spelen tijdens een kleine auditie.

We repeteren iedere woensdagavond (met uitzondering van de schoolvakanties) van 19:45 tot 22.15 uur. Vaste repetitielocatie is het gebouw van de

Stedelijke Scholengemeenschap Nijmegen,
IJsbeerstraat 12,
Nijmegen

Het repertoire omvat alles van oude muziek vanaf de zestiende eeuw tot hedendaagse composities. Flos Campi kenmerkt zich verder doordat het muzikale experiment niet wordt geschuwd in programmering (niet alleen gevestigde componisten en bekende werken) en uitvoering (samenwerking met jonge solisten uit de streek). Technische en muzikale grenzen worden steeds verkend en verlegd.

Wie belangstelling heeft om mee te zingen of mee te spelen is van harte welkom op onze repetities (Contact).