Privacy Policy

Privacyverklaring d.d. 25 mei 2018

 

Muziekvereniging Flos Campi Koor en Orkest hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

 

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Flos Campi houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. 

Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

– Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;

– Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;

– Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;

– Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;

– Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;

– Op de hoogte zijn van uw rechten over uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Flos Campi zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

 

Verwerking van persoonsgegevens van leden

Persoonsgegevens van leden worden door Flos Campi vanwege de lidmaatschapsovereenkomst/aanmelding als lid, verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

– Een actuele ledenadministratie

– Een financiële administratie

– Een reünisten administratie

– Verstrekking van aan Flos Campi gerelateerde informatie ( bijvoorbeeld een programmaboekje).

 

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

– Schriftelijke(ook per email) toestemming door de inschrijving/aanmelding als (aspirant)lid.

 

Voor de bovenstaande doelstelling(en) vraagt (of heeft gevraagd) Flos Campi de volgende persoonsgegevens aan u:

– Voornaam

– Tussenvoegsel – Achternaam

– Adresgegevens (straatnaam, postcode en woonplaats)

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– Geboortedatum

– Het bespeelde instrument/stem

– Bankrekeningnummer

 

Uw persoonsgegevens worden door Flos opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

– Gedurende de looptijd van de overeenkomst (het lidmaatschap)

– Na beëindiging van het lidmaatschap, de adresgegevens (ook emailadres) ten behoeve van

 

  Reünistenactiviteiten, tenzij uitdrukkelijk uitschrijving gevraagd wordt door het desbetreffende lid.

– Mbt financiële gegevens in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

 

Publicatie op internet

Geplaatste foto’s of filmpjes op het internet, zoals bijvoorbeeld Facebook/Instagram, zijn in beginsel geplaatst met toestemming van betreffende leden. Indien er bezwaar is tegen publicatie heeft het individuele lid het recht om deze toestemming in te trekken.

 

Verwerking van persoonsgegevens van contractpartners, o.a. dienstverleners, klanten of leveranciers

Persoonsgegevens van dienstverleners ( bijvoorbeeld de dirigenten, gastspelers, solisten, verhuurders) klanten (bijv. uitkoop van concerten)  of leveranciers worden door Flos Campi verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

– Administratieve doeleinde; – Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen; – Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

– De overeengekomen opdracht;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Flos Campi de volgende persoonsgegevens van u vragen:

– Voornaam;

– Tussenvoegsel; – Achternaam;

– Adresgegevens;

– (Zakelijk) Telefoonnummer;

– (Zakelijk) E-mailadres;

Uw persoonsgegevens worden door Flos Campi opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

– Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

 

Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand die met de pagina’s van websites wordt meegestuurd en door de browser op uw computer, tablet of mobiele telefoon wordt opgeslagen. We gebruiken cookies om u meer service te bieden bij het bezoeken van onze websites, die daardoor makkelijker worden in gebruik. Cookies zorgen er bijvoorbeeld voor dat u ingelogd kan blijven op een website of dat uw voorkeuren, zoals locatie- en taalinstellingen, worden onthouden. We kunnen dankzij cookies zien hoe vaak onze websites – en welke pagina’s – door bezoekers worden bekeken.

 

Voor het plaatsen van bepaalde cookies moet u eerst toestemming geven, voordat deze cookies mogen worden gebruikt. Deze toestemming is niet nodig indien en voor zover het technisch noodzakelijke (functionele) cookies en analytische cookies betreft, in de zin van de toepasselijke wetgeving, zoals artikel 11.7a lid 3 Telecommunicatiewet en de ePrivacy Verordening.

U kunt uw toestemming voor cookies altijd weer intrekken, door uw internetinstellingen te wijzigen. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de Help-functie van uw browser.

 

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

Zonder uw toestemming verstrekt Flos Campi uw persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de Overeenkomst die Flos Campi met u heeft, tenzij Flos Campi wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden.

 

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens

U hebt het recht Flos Campi te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens (tenzij Flos Campi op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet gehouden is deze inzage te verschaffen) en om uw gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren. Indien u wenst dat uw gegevens verwijderd worden, zal Flos Campi deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van Flos Campi hebben ontvangen.

 

 

Beveiliging persoonsgegevens

Flos Campi treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

 

Minderjarigen

Indien u zich als minderjarige wenst te registreren dient u hiertoe expliciete toestemming van uw ouder of voogd te overleggen.

 

Links naar andere websites

De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de websites van Flos Campi. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. De Vereniging raadt u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

 

Wijziging van het privacy beleid

Flos Campi past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de websites zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen. Flos Campi raadt u dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal de Vereniging er alles aan doen u per e-mail en via de websites te informeren.

 

Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Voor informatie/vragen/verzoeken over dit onderwerp :

Contact-adres  Flos Campi: ienvangerwen@fo.nl